Η μεγαλύτερη έκθεση για το κρέας, τη μεταποίηση, τις πρώτες ύλες και το εμπόριο στην Ελλάδα.
Ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, σε ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονων προδιαγραφών, που προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καλύπτοντας το σύνολο της ελληνικής αγοράς κρέατος, παρουσιάζοντας μαζί, ολόκληρη την αλυσίδα από την παραγωγή και τη μεταποίηση, μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, καθώς και του σχετικού με αυτήν εξοπλισμού.
Ενώ παράλληλα, διοργανώνονται σεμινάρια για chef, κοπές και διαχείριση κρέατος, παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων ψητοπωλείου, διαγωνισμοί κρεοπωλών, έρευνες και στατιστικές, εταιρικές παρουσιάσεις, καθώς και ημερίδες για την κτηνοτροφία, την τυροκομία, την ψυχόμενη αποθήκευση και τις μεταφορές.